Ballonvaren als event

Als u overweegt een ballonvlucht te nemen voor uw volgende vakantie of reis in het hele land, vraagt u zich misschien af wat de goingprijzen zijn. Het antwoord is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder of de ballonvlucht een korte vlucht (zoals een paar uur) of een langer (zoals een paar weken) is. Het hangt ook af van waar u gaat en de ballonvluchtenbestemming.

Vluchten van hete luchtballon zijn meestal korter dan andere soorten ballonvlucht. Een heteluchtballonvlucht is meestal lichter dan een opblaasbare, wat betekent dat het gewicht van de achtervolgingspassagiers minder is. In dit opzicht zijn ze vergelijkbaar met hete luchtballonnen die worden gebruikt door paragliders. Bovendien gebruiken hete luchtballonvluchten in het algemeen een dikkere doek of canvas in plaats van een lichtere stof zoals de meeste andere ballonnen.

Ballonvaren als event

Hete ballonvaren is niet voor het zwakke hart. Zelfs met de beste piloot en de meest bekwame passagiers, kan de landing moeilijk zijn. Dit komt omdat de ballon snel naar een veilige hoogte moet dalen, voordat het weer weer kan komen. Piloten moeten weten hoe ze een ballonvlucht perfect kunnen landen, ook al kunnen ze hun eigen lichaam in de lucht misschien niet zien. Ze moeten ook weten wat te doen om andere passagiers veilig te houden als er tijdens de vlucht iets misgaat.

Ballonvaren prijs gezocht? Vanwege de uitdagingen bij het landen van een ballonvlucht, nemen veel ballonvarende bedrijven alleen passagiers die zijn gecertificeerd door de FAA. Dit betekent dat u eerst alle nodige piloot- en vliegschoolcertificering moet verwerven voordat u de ballon mag aan boord gaan. Dit komt omdat alleen die mensen die training hebben ontvangen en in staat zijn om een ballonvlucht te voeren, de kennis, vaardigheid en fysieke uithoudingsvermogen nodig hebben voor de vlucht. Bovendien ontvangen degenen die gecertificeerd zijn de beste vluchtomstandigheden tijdens de hele vlucht. Dit komt omdat ze zichzelf hebben getraind in alles wat van hen nodig is om veilig een ballon op de grond te landen. Zonder te zeggen dat iedereen die niet voldoende ervaring heeft als het gaat om ballonvaren, is zeer onervaren als het gaat om het landen van een ballonvlucht.

Een ballonvlucht duurt meestal ongeveer 45 minuten van begin tot einde.

Zodra de ballon landt, duurt de daadwerkelijke landing nog langer omdat de ballonist in de juiste positie moet komen om draaien en wastafel te voorkomen. Daarom is het raadzaam om goed voorbereid te zijn en gekleed voor de ballonvlucht. Alle passagiers moeten de juiste beschermende kleding dragen volgens het weer, zoals lange broeken en shirts voor mannen en lange mouwen voor vrouwen.

Als de ballonist niet in staat is om de ballon te landen als gevolg van slechte landingsomstandigheden of andere onvoorziene omstandigheden, moet de piloot dan een evacuatie maken en terugkeren naar de grond. Dit wordt meestal gedaan door de startbaan uit te roepen en de passagiers te informeren die de vlucht is beëindigd en er zijn geen passagiersvluchten beschikbaar. De passagiers zullen dan op hun bestemmingen moeten plannen. Sommige piloten kunnen ook beslissen om de vlucht om te leiden en terug te gaan naar het vliegveld, zodat ze daar kunnen landen en de ballon kan zijn reis opnieuw hervatten. Het is echter hoogst onwaarschijnlijk dat ballonvaren als een van de veiligste manieren van reizen worden beschouwd.