TENTVLOEREN VERGELIJKEN

Tentvloeren zijn er in verschillende soorten en maten. Indien u een tent wilt kopen of huren kunt u het beste ook even de tentvloeren vergelijken. Er zijn verschillende tenvloeren die bij een tent passen. Zo zijn er frame vloeren, cassette vloeren en vlondervloeren.

TENTVLOEREN | VLOERFRAME

Vloer frames worden in principe altijd waterpas geleverd en hebben een metalen constructie. Over vloer frames kan bijvoorbeeld tapijt worden gelegd. Eigenlijk is een vloer frame een klein podium wat voor meerdere gelegenheden gebruikt kan worden. Een ijsbaan, een loopvloer, een festival of een werkruimte. Vaak worden de vloer frames aangeboden vanaf vijftig vierkante meter. De stevigheid is zeer goed. De vloer frames kunnen gebruikt worden in VIP tenten, aluhallen, feesttenten en andere locaties. Een vloerframe is vaak ook de verankering van een tent en kan op hoogte gemaakt worden (voor een podium indien nodig). Het is belangrijk om te weten dat er meestal een heftruck nodig is voor het installeren van de vloerframes.

TENTVLOEREN | CASSETTEVLOEREN

Cassette vloeren zorgen net als vloer frames er voor dat u geen natte voeten krijgt omdat er een ondergrond bij wordt aangebracht. Ook bij cassette vloeren wordt de vloer indien gewenst waterpas opgeleverd. Een cassettevloer werkt meestal met een constructie van ringbalken. Een cassettevloer wordt meestal geleverd vanaf honderd vierkante meter. De cassette vloeren kunnen worden gebruikt voor VIP tenten, aluhallen, feesttenten en andere locaties.

TENTVLOEREN | VLOERVLONDERS

Vloervlonders zijn eigenlijk de budgetoplossing onder de vloeropties voor tenten zoals partytenten, aluhallen en circustenten. Vloervlonders zijn daardoor een veel gevraagde optie omdat u er wel voor zorgt dat uw bezoekers niet met de hakken in het gras wegzakken en dat de mensen die slecht ter been zijn een stevige ondergrond hebben. Vloervlonders zijn eigenlijk houten platen die netjes worden neergelegd, aan elkaar worden gemaakt en zo een stevige ondergrond realiseren. Vloervlonders kunt u in principe ook vaak zelf leggen. Een voordeel van een vloervlonder is dat u geen heftruck nodig heeft.

Vraag gratis een offerte aan. Geheel vrijblijvend!