Tentenverhuur prijzen

Tenten worden verhuurd in Nederland door verschillende aanbieders. Er zitten grote verschillen tussen de tentenverhuur prijzen van leverancier A en leverancier B. Dit betekent niet altijd dat de goedkoopste leverancier de beste is in en om Zaandam.

TENTENVERHUUR PRIJZEN

Tenten verschillen in kwaliteit, grootte, breedte, kleur en mogelijkheden. Vandaar de verschillende tentenverhuur prijzen. Prijzen op websites van tentenverhuur bedrijven kunnen soms misleidend zijn. Er wordt niet altijd aangegeven of een leverancier voorrijkosten rekent en of een leverancier de tenten ook opzet en afbreekt en hoe de tentenverhuur bedrijven de tenten willen terug ontvangen. Daardoor zijn er grote verschillen in tentenverhuur prijzen.

TENTENVERHUUR PRIJZEN | DE VERSCHILLEN IN MATERIAAL

Tenten verhuurprijzen verschillen door bijvoorbeeld het materiaal. Een tent gemaakt van zeil is logischerwijs vaak goedkoper dan tenten die een kunststof of soms zelfs glazen muur hebben. De laatstgenoemde materialen zijn lastiger te verschepen en gaan sneller kapot. Glas is helaas niet 1-2-3 opgerold. De prijzen van tenten verschillen ook omdat bedrijven de aanvangsprijs gebruiken om klanten aan te trekken. Het hangt van de leverancier af of de tentenverhuur prijzen worden gebruikt om de klant te lokken, om vervolgens een hogere prijs te rekenen voor de additionele service zoals het leveren van de vloer, installatie of zaken zoals staan tafels, bestek, servies, vloeren, podia, licht, geluid alsmede de ophaalservice. Het is daarom van belang om een goed totaalplaatje van de tentenverhuur mogelijkheden te krijgen. Wij helpen u hiermee.

Wij hebben contact met een groot deel van de tentenverhuur bedrijven en wegen de prijzen af. Doordat wij een grote hoeveelheid klanten aandragen kunnen wij een stevige korting bedingen voor onze klanten. Wij selecteren onze afnemers op onder andere prijs, service en assortiment. Indien u enkel een tent wilt, zonder iets er bij, dan zijn er andere (vaak iets kleinere) partijen interessant dan dat u een full-service tent wilt inclusief verlichting, verwarming, tafels, vloeren et cetera. Wij nemen deze zorg uit handen en leveren u geheel vrijblijvend en gratis een offerte aan. Gemakkelijker kan niet!

Vraag hier uw offerte aan. Gratis en vrijblijvend.