TENTEN VERHUUR IN DE REGIO VAN ZAANDAM

Tenten verhuur vindt al sinds jaar en dag plaats. Maar waar vindt u de beste offerte in de regio van Zaandam? Wij leveren u de beste offertes in de regio van Zaandam mét een korting van 10%. Offertes voor het verhuur van partytenten, aluhallen, feesttenten, huwelijkstenten en meer. Doordat de bedrijven waar wij de offertes aanbieden enkel offertes die aansluiten bij wat dat bedrijf te bieden heeft ontvangt, sluit de offerte aan bij de werkzaamheden van dat bedrijf en kan het bedrijf u een scherpe offerte aanbieden. Doordat het bedrijf weet dat er meerdere offertes zullen worden gestuurd, krijgt u automatisch een superscherpe offerte!

TENTEN VERHUUR | PARTYTENTEN

Tenten verhuur bedrijven leveren ook partytenten. Partytenten, ofwel feesttenten en huwelijkstenten zijn tenten die verhuurd worden om een bedrijfsfeest, huwelijk of een andere gelegenheid in plaats te laten nemen. Deze tenten verschillen van oppervlakte tot een paar vierkante meter tot partytenten die meer dan honderd meter lang zijn. Partytenten worden vaak tegelijk afgenomen met zaken zoals heaters, staan tafels, bestek, servies, vloeren, podia, licht, geluid en andere zaken.

De prijs per te huren tent kan enorm verschillen. Het is belangrijk om in de wirwar van aanbieders de juiste leverancier te vinden. Waarom meer betalen voor een te huren tent als u al de extra services niet nodig heeft? Maar andersom kan ook het geval zijn. Indien een tenten verhuur bedrijf enkel tenten levert en u wenst een volledig service pakket zoals het opzetten en afbreken van de tenten inclusief heaters, tafels et cetera, dan is uw offerte er niet bij gebaat als u met een partner in zee gaat die de laatstgenoemde zaken duur extern in moet huren.

Daarom verzorgen wij voor u gratis en vrijblijvend de offertes van de partijen die aansluiten bij uw wensen. Doordat de partijen een potentiële klant aangeboden krijgen die aansluit bij wat deze partij aanbiedt, kunnen zij u een scherpe aanbieding doen.

TENTEN VERHUUR | WERKTENTEN

Tenten verhuur bedrijven leveren ook werktenten. Werktenten ofwel bouwtenten worden gebruikt ter overkapping van bouwprojecten en infrastructuur. Wij verzorgen offertes voor zowel zakelijke klanten als particulieren. Daarnaast worden werktenten ook gebruikt voor evenementen, beurzen en projecten waar het zou kunnen regenen en waar de bezoekers droog dienen te blijven.

Werktenten dienen vaak op maat te worden aangeleverd. Wij leveren voor u een drie tal offertes van leveranciers van werktenten inclusief een kortingspercentage van 10%.

Werktenten kunnen in de meeste gevallen tijdens het project van locatie worden veranderd. Zo kunnen de werktenten ingezet worden voor een langere termijn en kunnen meerdere plekken drooggehouden worden. Bij een werktent wordt regelmatig luchtverwarming aangevraagd om het werken aangenaam te houden. Overige wensen kunt u aangeven op het offerte formulier.

Werktenten zijn vaak groot van omvang. Daardoor leveren de leveranciers van werktenten de tenten vaak af bij de klant door middel van een vrachtwagen. De tenten worden op locatie getransporteerd door middel van een heftruck en opgezet door specialisten die dagelijks tenten opzetten en weer afbreken.

TENTEN VERHUUR | ALU TENTEN

Tenten verhuur bedrijven levere zeil tenten maar ook alutenten. Alu tenten (ofwel aluhallen) worden in verschillende afmetingen en uitvoeringen geleverd. Aluhallen zijn vaak groot van stuk en worden gebruikt om ruimtegebrek te compenseren. Een hal wordt meestal gebouwd met een overspanning om de ruimte optimaal te benutten. Daardoor is de hal vrij waardoor er geen palen en obstakels in te tent staan.

Alu hallen zijn vaak zo’n drie tot veertig meter lang en van twee en een half tot vijf meter hoog. De hoogte van de nok varieert tussen de drie en soms wel elf meter. Aluhallen zijn zowel met zeil als met kunststof wanden te leveren alsmede met glaswanden, deuren of een transparant zeilwerk. In principe zijn alle kleuren te regelen bij onze contacten. Indien u additionele voorkeuren heeft zoals een luifel of een glaswand, dan spelen wij daar op in met betrekking tot de offerte aanvraag.

Graag verzorgen we voor u een top 3 aan offertes. Aarzel niet om een offerte aan te vragen voor Alu tenten, party tenten en werktenten. De offertes zijn gratis en 100% vrijblijvend.