STAAN TAFELS HUREN

Staan tafels (in de volksmond ook wel statafel genoemd), worden veelal gebruikt bij het huren van een partytent. De staan tafels zijn bedoeld om staand een drankje te drinken en wat nootjes op te zetten. Staan tafels zijn er in vele vormen en maten te huren. Zo zijn er zeer massieve sta tafels, die een toplaag van beton hebben maar zijn er ook zeer lichte staantafels die met een uitklapmechanisme worden uitgevouwen en neergezet.
Staan tafels kunnen zowel kaal worden gehuurd, alsmede met een (linnen of kunststof) doek er om heen. Op deze manier kunt u de omgeving wat kleur betreft naar uw hand zetten. Zo wordt een linnen of kunststof doekt ook wel een stretch rok genoemd.

OFFERTE STAAN TAFELS HUREN

Voor een offerte voor statafels in de regio Zaandam kunt u een offerte aanvragen via onze website. Wij matchen uw wensen met de beste aanbieder in de regio. Het aanvragen van een offerte is gratis en volledig vrijblijvend.

OFFERTE VOOR OVERIGE DIENSTEN

Naast staan tafels kunt u op het offerte formulier ook andere diensten en producten huren. Servies en bestek, catering, springkussens, kookapparatuur, tapinstallaties, stoelen, decoratie, vloeren et cetera. Door al uw wensen bij 1 partij af te nemen heeft u maar 1x kosten zoals voorrijkosten en kan de verhuurder vaak een scherpere offerte aanbieden. Door de offerte bij meerdere partijen neer te leggen via ons krijgt u en een korting en vanwege de competitie een scherpe offerte.