Inrichting partytent met rotan meubelen

Het kopen van een riante, hoogwaardige partytent betekent een forse uitgave. Bij Partytent ‘Zaandam’ kunt u velerlei partytenten huren, indien u slechts zo nu en dan eens gebruik maakt van een partytent. Wie echter langdurig een partytent nodig heeft doet er wellicht verstandiger aan er een te kopen.

Partytenten zijn in vele afmetingen en uitvoeringen verkrijgbaar, voor zowel professioneel gebruik als voor de particulier. Op het moment dat u voor professioneel gebruik een partytent aanschaft, die u een langere periode zult gebruiken, zoals tijdens een seizoen, of zelfs het hele jaar door, dan is een professionele inrichting van uw partytent eveneens van groot belang. Het onderstaande lounge-set is afkomstig van Panistore.nl.

Moderne rotan loungeset

Modern rotan loungeset

Welk meubilair voor de partytent?

Meubilair kan de inrichting van uw partytent een ware boost geven. U kunt natuurlijk kiezen voor praktische kunststof stoelen en (sta-)tafels, maar ook natuurlijke materialen zoals van rotan passen perfect binnen horeca etablissementen of gewoon thuis.

Rotan vs. kunststof inrichting

  1. Zowel kunststof als rotan kennen zo hun eigen voordelen en eigenschappen. Bij het inrichten van een partytent dienen de meubelen allereerst niet te zwaar te tillen zijn. Zowel rotan als kunststof zijn gemakkelijk te tillen en te verplaatsen.
  2. Ook dienen de meubelen eenvoudig gereinigd te kunnen worden en niet direct beschadigd te raken bij het morsen van voeding en drank. Ook in dit geval geldt dat zowel kunststof als rotan goed te reinigen zijn. 
  3. Wanneer we op het gebied van sfeer komen komen rotan meubelen beter uit de verf. Rotan werkt sfeer verhogend, kent een moderne touch in tegenstelling tot kunststof uitklapbare meubelen. Rotan is daarnaast geweldig te combineren met horeca meubelen. Doe er uw voordeel mee.